POPOCATEPETL UTRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Popocatepetl Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

29 mrt 2024 om 20:39 Heerlijk gegeten, prima verzorgd. Aardige bezorger, kwam op het goede tijdstip.
23 mrt 2024 om 8:10 Eten pas na ruim 2 uur bezorgd
24 feb 2024 om 19:21 het eten kwam 2 uur te laat. Ik had gedrukt op zsm
18 feb 2024 om 20:35 Lekker!
10 feb 2024 om 22:25 De Chickenbowl in combinatie met friet was erg geslaagd. Churros lekker als altijd.
9 feb 2024 om 22:03 Eten was ronduit slecht. Het was koud en het eten was niet eens goed gegaard. Leek op een haastklus zonder enige aandacht voor kwaliteit. Na 5 happen is alles de prullenbak in gegaan. Grote teleurstelling. Dat hier geld voor gevraagd wordt.....
22 jan 2024 om 11:58 Superlekker als altijd en snel bezorgd.
4 jan 2024 om 21:39 Heerlijk eten als vanouds, en netjes op het aangegeven tijdstip bezorgd, top!
4 jan 2024 om 11:42 Eten nooit geleverd, na 2 uur (!) wachten werd de bestelling gecancelled.
29 dec 2023 om 21:36 Eten is zeker oké, maar was jammer genoeg lauw.
22 dec 2023 om 21:05 Helaas zal ik hier niet meer bestellen , 1 ik heb ruim anderhalf uur moeten wachten en als je dan belt dan krijg je dood leuk te horen ja dan moet je thuisbezorgd maar bellen wij maken alleen t eten . Echt jammer t eten was mwhaa
22 dec 2023 om 20:20 Super!